Veiling Info

Er zal een live veiling zijn om geld op te halen ten behoeve van de speeltuin en moestuin van de school en voor de Oekraïne. Hieronder zie je alle gedoneerde veilingitems, waar op geboden kan worden. Mocht je graag willen bieden op een item, maar kan je niet aanwezig zijn op 21 mei, stuur dan je bod in per e-mail: msllentefair@gmail.com

Bieden per e-mail kan t/m vrijdag 20 mei 21:00

Veilingmeester: Marcel Dijkhuizen, Notaris: Jan Derkman

Parking

Er is beperkte parkeergelegenheid op de Slotlaan en in de straten van Loenersloot, verzoek is om indien mogelijk op de fiets of met OV te komen!

Food/Drinks

Er zal een bar zijnmet bier/wijn en fris als ook een verse sapjes/smoothiebar en een frietkar met frietjes en andere snacks.

Raffle

Naast de veiling hebben we een raffle/tombola: wij hebben veel mooie items gekregen van onze gulle donoren die we gaan verloten. Voorafgaand en tijdens de lentefair zijn er lootjes te koop en aan het eind van de lentefair zullen we de lootjes gaan trekken

Sponsors

Wij willen graag al onze gulle sponsoren bedanken, die door het doneren van veilingitems of andere bijdragen de lentefair mogelijk hebben kunnen maken.